Blogg / Nyheter

Här kan du läsa senaste nytt om vad som händer hos mig. Om du vill vara säker på att inte missa nånting, prenumerera gärna på mitt månadsbrev. Där får du info om kommande evenemang, saker som hänt och eventuella extraerbjudanden.


 

Nu är hösten här och med den en ny våg av Covid-19 som vi måste anpassa oss efter. På grund av det är jag tvungen att ställa in alla öppna kurser, men möjligheten att boka egna, privata kurser finns kvar, och har utökats. Enskilda samtal, samt relationssamtal, går fortfarande att boka på mottagningen. Jag vädrar mellan varje möte, handsprit finns...

Igår kom nya restriktioner pga covid, som kommer gälla i minst tre veckor. Detta innebär att jag kommer ställa in helgens kurs "BDSM för nybörjare" och ersätta den med möjligheten att boka privat kurs på samma tema.

På fredag sänder jag min föreläsning "BDSM för kliniker" live på boon. Det var många som anmälde intresse men inte kunde den specifika tiden, så jag tänkte att jag försöker få till ytterligare tillfälle, samt att det kommer gå att spela in och titta senare.