Hitta din inre gudinna

Hitta din inre gudinna

Det här är kursen för dig som vill boosta din sexualitet, oavsett var i livet du befinner dig, eller bara vill lära dig mer om din kropp och hur din sexualitet fungerar.

Under kursen pratar vi bland annat om: hur fungerar den kvinnliga kroppen? Hur fungerar sexuell lust och varför funkar det inte alltid? Hur får man kroppen att lyssna på vad man vill? Och hur vet man egentligen vad det är man vill ha? Hur kommunicerar man sina sexuella önskningar och får det man vill ha?

Kursen utgår från dig som har en kvinnlig anatomi, då hormoner och fysiska sensationer kan skilja mot om du identifierar dig som kvinna men har en manligt kodad kropp. Du avgör själv om kursen är för dig. 

Vi träffas online vid fem tillfällen, med start den 24/3 kl 18. Träffarna blir ca 2 timmar långa och består av en blandning av information och diskussion. Du kan anmäla dig ända fram till kursstart, men det finns bara ett begränsat antal platser. 

Återbud måste göras senast 23/3, annars faktureras hela kursavgiften. Kursen faktureras i samband med kursstart, och du har då 15 dagar på dig att betala, såvida vi inte kommit överens om annat.

Anmälan till kursen