Priser och bokning

Prislista

30-minuters samtal

Endast för enskilda (ej par). Lämpligt för ett orienterande samtal eller sexualrådgivning.

750kr


50-minuters samtal

Lämpligt för terapisamtal, relationssamtal och sexualrådgivning

1400kr


80-minuters samtal

Lämpligt för terapisamtal och relationssamtal.

1850kr


Samtalspaket

5 samtal á 50 resp 80 minuter

6500 / 8700 kr


BDSM-coaching

80-minuter, inkl moms

2500 kr

BDSM-coaching paket

5 tillfällen á 50 minuter, inkl moms

12.500 kr

BDSM för nybörjare

5 timmar kurs för dig och din/dina partner. Läs mer här.

inkl. moms

10.000 kr

Utredning

Utredningar är olika långa beroende på vad som ska utredas och hur många tillfällen som behövs. Läs mer om utredningar här. Skicka ett mail eller ring för mer information.

Eller boka ett första samtal på 30 minuter för att diskutera din utredning. Om du därefter inleder utredning drar jag av det första besöket från utredningskostnaden.

Enligt offert

Du kan alltid välja om du vill komma till min mottagning, eller om du vill ha videosamtal (gäller ej kurser som enbart är på plats). Meddela detta i samband med bokning.

Mottagningen ligger på Rävbergsvägen 29 i Nora, en gul villa. Jag håller till i garagebyggnaden på baksidan, knacka på om dörren inte är öppen. Är du väldigt tidig är du välkommen att sitta ned på bänken utanför. Vid online-samtal får du information vid bokningen.  

Betalning görs mot faktura eller via swish. Bokar du kurs, utredning eller paket kan jag dela upp betalningen vid förfrågan. Bokningar som ej bokas av senast 24-timmar innan besöket faktureras till fullo.

Boka tid

Här nedan kan du skicka förfrågan om tidsbokning. Just nu finns det gott om tider, men i perioder kan du få vänta lite. Du kan även boka tid direkt i kalendern, genom att gå hit. 
Det går naturligtvis även bra att ringa eller maila din förfrågan. Kontaktuppgifter hittar du här.