Samtal och utredningar

Jag kan erbjuda dig och eventuell partner rådgivning, stöd och behandling på temat sex och relationer, samt kring stress, ångest och fobier. Jag kan även erbjuda stödsamtal för när livet skaver och nånting bara känns fel. Du som behöver en utredning är naturligtvis också välkommen!

Jag jobbar främst utifrån KBT och ACT, men kan även erbjuda existentiella och psykodynamiska samtal vid behov.

Jag kan erbjuda hjälp via:

  •   Videosamtal
  •   Walk 'n Talk

  •   Hembesök (efter ett första samtal via video eller telefon)

  •   På min mottagning 


Priser och bokning hittar du här

Samtal och terapi

Hos mig kan du få hjälp med olika sorters samtal, och vi kan även kombinera alla varianter utifrån dina behov.

Som enskild kan du söka hos mig för ångest, fobier, stress, nedstämdhet, trauma eller allmänna funderingar kring livet. Du kan läsa mer om vad terapi hos mig innebär, här.

Samtal om sexualitet

Du kan även prata med mig om sex, oavsett om du är man, kvinna, trans, icke-binär eller odefinierad. Jag är sexolog och har god erfarenhet om olika sexuella frågeställningar och behov. Läs mer om det här.

Relationssamtal

Behöver ni hjälp att komma vidare i er relation? Det kanske inte känns som förr? Kanske har det dykt upp problem på vägen som ni har svårt att hantera? Eller funkar sexlivet inte på det sätt du/ni tänkt er? Oavsett om ni är två, tre eller flera i relationen, kan ni känna er trygga här. Det går även bra att ha relationssamtal i andra relationer än kärleksrelationer, exempelvis mellan syskon, barn/förälder, vänner mm. Läs mer om relationssamtal här. 

BDSM-coaching

För dig/er som är nyfikna på BDSM kan jag erbjuda coachning. Oavsett om ni är helt nybörjare och vill ha hjälp att börja utforska, om ni vill ha hjälp att kommunicera, eller bara behöver en utomstående part att bolla tankar och funderingar med. Läs mer här.

Utredning

Om du känner att ditt liv inte riktigt går ihop, misstänker att du har en neuropsykiatrisk nedsättning, eller bara är nyfiken på dina styrkor, svagheter eller begåvningsnivå, är du välkommen att ta kontakt med mig. Endera genom e-post, eller genom att boka ett bedömningssamtal. Läs mer om utredningar här.