Samtal

Jag kan erbjuda dig och eventuell partner rådgivning, stöd och behandling på temat sex och relationer, samt kring stress, ångest och fobier. Jag kan även erbjuda stödsamtal för när livet skaver och nånting bara känns fel. 

Jag jobbar främst utifrån KBT och ACT, men kan även erbjuda existentiella och psykodynamiska samtal vid behov.

Jag kan erbjuda hjälp via:

  •   Videosamtal via Care Connect by Kry
  •   Walk 'n Talk

  •   Hembesök (efter ett första samtal via video eller telefon)

  •   Mottagning 

Behöver ni hjälp att komma vidare i er relation? Det kanske inte känns som förr? Kanske har det dykt upp problem på vägen som ni har svårt att hantera? Eller funkar sexlivet inte på det sätt du/ni tänkt er?

Naturligtvis kan du som enskild komma och prata om just dina sexuella problem, det behöver inte vara ihop med en partner. Kanske är det svårt med lusten? Eller med prestationen? Kroppen kanske inte svarar som du vill?

Om livet känns stressigt och/eller ångestfyllt kan det vara skönt att få prata med någon. Eller om du har en fobi du känner att du vill träna bort.

Jag har både utbildning och erfarenhet av att jobba med psykologiska och sexologiska frågeställningar, och jobbar gärna med dig/er. 

Mitt fokus ligger på: Sex, relationer, trauma, ångest, fobier, stress och särbegåvning, men kan naturligtvis hjälpa dig även med andra områden.Här nedan bokar du ditt besök, alternativt skickar ett mail till beatrice(a)levali.nu