Företagstjänster

Jag tar gärna uppdrag inom exempelvis företagshälsovård för att arbeta med arbetsplatsrelaterade problem. Du kan även boka in föreläsningar eller handledning med mig. Jag tar även gärna jobb som konsult. Om du inte hittar det du har behov av här nedanför kan du kontakta mig så hittar vi en lösning som passar dig.

Jag jobbar gärna inom organisationer med organisationsutveckling för att få din organisation att fungera bättre och för att dina medarbetare ska må bra.

Jag tar även gärna uppdrag som företagshälsovård eller inom vården som konsult. Där kan jag jobba med stresshantering, bedömning och utredning.

Som konsult jobbar jag gärna med er som har behov av en psykolog men inte vill anställa, kanske är behovet ojämnt eller bara någon dag per vecka. 

Har du andra förslag på vad du kan ha för användning av mig? Tveka inte att höra av dig!

Handledning

Ibland är det skönt att få andra perspektiv på det man jobbar med, och ett par andra ögon som ser saker man själv har missat.

Jag handleder gärna dig som jobbar med behandling av människor, ex kuratorer och psykologer, och gärna där du behöver ett perspektiv som breddar din kunskap om sexologi och HBTQ.

Hör av dig så kan vi prata mer om dina behov.

Exempel på Föreläsningar jag kan erbjuda:

 • Sexualkunskap för tonårsföräldrar. En föreläsning om hur man pratar sex med sin tonåring.
 • Stress! Hur kan jag som arbetsgivare förebygga och behandla stress på arbetsplatsen?

 • Sexuell hälsa. Hur hänger sexualiteten ihop med övrig psykisk och fysisk hälsa, och vad händer när kroppen inte fungerar som den ska?

 • Ska vi prata sex? - om sex, bemötande och behandling. En riktad föreläsning för personal inom psykosociala yrken, exempelvis kuratorer och psykologer.

 • Sex i primärvård
  En föreläsning för personal inom primärvården om hur man bemöter människor med sexuella problem och vilka behandlingar som kan erbjudas.

 • Beroendeteori och Anhörigperspektiv
  Vad innebär ett beroende, hur utvecklas det och hur fungerar man som anhörig till en beroende?

 • BDSM för kliniker. För dig som arbetar nära människor och vill bredda din HBTQ+kompetens med att förstå vad BDSM är och vilka som utövar det.