Hösten är här!

07.10.2023

... och med hösten kommer förberedelser för vinter, jul och vår.

I år kommer du kunna köpa en adventskalender av mig, för att vara miljösmart (och för att inte behöva ta för mycket betalt) kommer den på e-post. Det här är kalendern för dig som känner att du behöver ägna lite mer tid med din partner, hetta upp den mörka december, eller förbättra och fördjupa er relation. Du kan läsa mer om den här

Naturligtvis är den för alla, oavsett kön, sexualitet eller relationskonstellation (men främst för romantiska och/eller sexuella relationer), och anpassas utifrån vad ni själva vill få ut av den.

Under hösten jobbar jag även på en uppdatering av boken "90 dagar av självomsorg" och räknar med att ha den ute innan december. I samband med nylanseringen av boken, kommer jag även att erbjuda en 90-dagarsutmaning, för dig som vill göra den här resan ihop med andra. Vi startar i början av januari och har några träffar under nästkommande 90 dagar, där du kommer få lite tips, pepp och stöttning i din resa. Mer information kommer närmare. Det här kan bli den bästa julklappen i år (eller för ditt liv).

Den 19/10 kommer jag hålla stängt för planering. Då ska jag sätta datum och färdigställa innehåll för vårens aktiviteter. Så håll utkik, jag kommer vara mer aktiv och synas mer än jag gjort på ett tag.

Även höstlovsveckan kommer vara väldigt begränsad i öppethållande, så du som vet att du behöver en tid vecka 44 bör passa på att boka redan nu.

Kom ihåg att hösten är den perfekta årstiden att mysa ihop med partner eller familj, tända ljus och njuta av möjligheten att vara inomhus i värmen, eller att gå på promenader bland alla färggranna löv och den friska, kyliga luften.

Ha en fantastisk höst!