Samtal om sexualitet

Att samtala om sexualitet kan kännas svårt, och här vill jag att du ska känna dig trygg med att prata om allt, och fråga om allt. Jag kanske inte har alla svar, men tillsammans kan vi hjälpas åt att hitta strategier för att ditt sexliv ska bli precis så som du vill ha det.

Sexuella svårigheter kan ta många former, de vanligaste är:

  • Låg sexlust
  • Svårigheter att få orgasm eller utlösning
  • Svårigheter att få erektion eller bli våt
  • För tidig utlösning
  • Smärta vid sex
  • Skam över sin sexualitet
  • En känsla av att sex skulle kunna vara så mycket mer.

Allt det här, och mer därtill kan jag hjälpa dig med. Jag är förutom psykolog, även sexolog, har läst sexologi på Malmö Universitet och är van att jobba med sexuella problem och frågeställningar. Sexualitet är ett ämne jag alltid brunnit extra mycket för, och tycker det är roligt att jobba med. Min vision är att alla ska kunna få ut mer njutning av sitt sexliv, och kunna njuta av det utan skam.

Även du som har en sexualitet eller sexuell läggning som inte är det vanliga, kan känna dig trygg här. Jag jobbar ofta med sexuella minoriteter och HBTQ+, jag dömer dig aldrig för din sexualitet (eller för nånting annat). Jag jobbar även aktivt för att stärka sexuella minoriteters rättigheter i Sverige. Om det kan du läsa här.

Boka en tid för ett första samtal här.