Kurser

Här presenterar jag de kurser jag kan erbjuda.

!! Tills vidare är många fysiska kurser inställda pga rådande pandemi. Mer info om digitala kurser kommer senare. 


Fredagsföreläsning (online)

Pris: 200kr inkl moms
Alla fredagsföreläsningar går att se i efterhand på boon.tv

18/9 kl 13-14 BDSM för kliniker. (Även 9/10 kl 12-13)

Vill du som möter människor i din arbetsroll veta mer om vad BDSM är och hur du kan möta människor som utövar det på ett schysst sätt? Då är det här föreläsningen för dig. Vi kommer gå igenom vad BDSM är och vad det inte är, titta lite på vad forskningen säger om utövarna, samt prata om förhållningssätt för att minimera risken för att patienten/klienten känner sig mindre värd.

https://boon.tv/beatrice-lindberg/bdsm-fr-kliniker


20/11 kl 13-14 Sexualkunskap för tonårsföräldrar

Hur pratar man med ungdomar om sex, porr och samtycke? Vad behöver man som vuxen kunna förmedla om sex, och hur tar man snacket?

Det här är föreläsningen för dig som har barn eller tonåringar, eller jobbar med att möta dem

https://boon.tv/beatrice-lindberg/fredagsfrelsning-sexualkunskap-fr-tonrsfrldrar


6/11 kl 13-14 När sex suger...

Ibland suger det att ha sex. Man känner olust eller tappar förmågan att njuta av det. Ibland sker det till följd av att livet suger i allmänhet och att man lider av någon grad av psykisk ohälsa. Ibland orsakar de sexuella problemen den psykiska ohälsan.

Vi tittar på sambandet mellan psykisk hälsa och en sund sexualitet, och jag ger lite tips kring hur man kan må bättre och få ett härligare sexliv.

https://boon.tv/beatrice-lindberg/nr-sex-suger


Kom närmare din partner

En helgkurs för de som tappat gnistan i sin relation, eller som av andra anledningar behöver hjälp att fördjupa sin relation. Vi pratar om kommunikation, samarbete, hur man får ett tillfredsställande sexliv och fördjupar relationen.

Öppet för alla oavsett sexuell läggning, könsidentitet eller relationskonstellation. 

Hitta din inre (sex)gudinna (Online)

En kurs för dig som vill hitta, eller hitta tillbaka till, din sexualitet.

Vi kommer ta upp ämnen såsom: hur den kvinnliga kroppen fungerar, hur och när får man lust, hur tar man reda på vad man vill ha och hur får man det?

Vi träffas online vid fem tillfällen, som blir en blandning av information och diskussioner.

Kursen är öppen för dig som identifierar dig själv som kvinna.

Ny kursstart i januari/februari


Sexualkunskap för tonårsföräldrar

Hur pratar man egentligen om sex med sin tonåring? Vad ska man säga, och vad behöver de veta? Vi pratar om sex och kommunikation ur en tonårsförälders perspektiv.

En föreläsning/workshop för dig som är förälder med barn från 10 år och uppåt.


Stresshantering

Hur förebygger och behandlar man stressrelaterad ohälsa? Vi går igenom grunderna i vad stress är, och hur man hanterar den.


BDSM för nybörjare (privat kurs)

Endagskurs för dig som vill veta mer om BDSM och kanske prova på lite. Vi kommer gå igenom vad BDSM är, vad det inte är, grundläggande terminologi, vad man behöver tänka på mm. Vi kommer även göra en del prova-på-övningar, men allt under samtycke och med kläderna på (inga krav på övningar). Vi kommer ha gott om tid för diskussioner och funderingar, och anpassar kursen mycket utifrån era egna önskemål.

Du kan boka ensam eller med partner, vi anpassar övningarna utifrån vilka ni är och era behov. Priset gäller för hela sällskapet, oavsett om du vill ha den enskilt eller med en eller flera partners.

Kursen hålls på min mottagning, men kan efter överenskommelse hållas på annan plats, ex hemma hos er, då tillkommer reskostnader till priset.

För bokning av kurs på helger, kontakta mig via e-post eller telefon.

Betalningar görs via swish i samband med kursen, eller mot faktura (tillkommer 49 kr fakturaavgift).

Avbokning senast 2 dagar innan kursstart. Vid senare avbokning faktureras hela kursavgiften. Ombokning kan göras fram till 24 timmar innan kursstart utan avgift.

Öppet för alla oavsett sexuell läggning, könsidentitet eller relationskonstellation.  

Boka era platser här (boka)