Kurser

Här presenterar jag de kurser jag kan erbjuda. 

Bli en kinkvänlig behandlare (online)

Vill du som möter människor i din arbetsroll veta mer om vad kink är och hur du kan möta människor som utövar det på ett schysst sätt? Då är det här utbildningen för dig. Vi kommer gå igenom vad kink är och vad det inte är, titta lite på vad forskningen säger om utövarna, samt prata om förhållningssätt för att minimera risken för att patienten/klienten känner sig mindre värd.

Start 26/4 2024

Läs mer och anmäl dig härKommunikation och polaritet, - att föra in BDSM i sin relation


Det här är kursen för er som vill bli bättre på kommunikation, och samtidigt försiktigt föra in maktförskjutningar och/eller smärta i er relation. Kursen lämpar sig för er som är nyfikna på BDSM, nybörjare, eller har hållit på ett tag men känner att kommunikationen förtjänar att bättras på (eller bara vill utöka er repertoar).

Vi som håller i kursen är Beatrice & Johan, författare till boken "Vill du ha stryk?"

Vi går igenom:
Vad är BDSM?
Hur skriver man en safelist?
Säkerhet - vad behöver man tänka på?

Vi kommer prata om, och träna på:
Kommunikation
Förhandling
Sätta och acceptera gränser
Hur tar man reda på vad man själv är ok med?
Hur börjar man egentligen?
... och mycket mer.

I kursavgiften ingår ett kit med tillbehör och information som ni behöver under dagen, och får ta med er hem. Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika ingår också, vi försöker hålla det veganskt och glutenfritt.

Vid anmälan uppges hur många deltagare du vill anmäla, och namn på samtliga, samt till vem fakturan ska gå. Vill ni dela upp fakturan på flera personer, eller betala av, så är det lösbart, bara skriv det i anmälan. Uppge också allergier/specialkost.

Eran relationsstatus kan vara kärleksrelation, lekkamrater eller bara vänskaplig. Vi kommer dock inte vid det här tillfället ta emot dig som inte har någon att träna ihop med (det får bli en annan gång). Vi bryr oss inte heller om hur många ni är, ibland är man ju trots allt flera i en relation.

Vid bokning faktureras en anmälningsavgift om 500 kr per person. När den är betald är platsen din. Resterande belopp faktureras i samband med kursen. Det går även att betala via swish på plats om man föredrar det.

Vid avbokning senast 14 dagar innan kursstart sker ingen fakturering av kursavgift, dock behåller vi anmälningsavgiften. Skulle för få deltagare anmäla sig behöver vi ställa in kursen, och du får då tillbaka hela den summa du betalat, inkl anmälningsavgift. Adress meddelas deltagarna efter anmälningsavgiften är betald. Vi kommer hålla till i Nora, strax utanför Örebro, bussen stannar fem minuter promenad bort.

Kostnad 2000 kr/person inkl moms

Tillgänglighet: Trappa in till huset (tre steg).

Anmälan och frågor görs till beatrice@levali.nu, eller via hemsidan

Datum: kommande


90-dagarsutmaningen (online)

Vill du förändra ditt liv ihop med andra människor som gör detsamma? Nu kör vi en 90-dagarsutmaning till bättre livslust och självkänsla, och utgår från min bok på samma tema.

Nytt datum kommer!

Läs mer och anmäl dig här.


Hitta din inre (sex)gudinna (Online)

En kurs för dig som vill hitta, eller hitta tillbaka till, din sexualitet.

Vi kommer ta upp ämnen såsom: hur den kvinnliga kroppen fungerar, hur och när får man lust, hur tar man reda på vad man vill ha och hur får man det?

Vi träffas online vid fem tillfällen, som blir en blandning av information och diskussioner.

Kursen är öppen för dig som identifierar dig själv som kvinna.

Start 24/3 2024

Läs mer och anmäl dig här


BDSM för nybörjare (privat kurs)

Endagskurs för dig som vill veta mer om BDSM och kanske prova på lite. Vi kommer gå igenom vad BDSM är, vad det inte är, grundläggande terminologi, vad man behöver tänka på mm. Vi kommer även göra en del prova-på-övningar, men allt under samtycke och med kläderna på (inga krav på övningar). Vi kommer ha gott om tid för diskussioner och funderingar, och anpassar kursen mycket utifrån era egna önskemål.

Du kan boka ensam eller med partner, vi anpassar övningarna utifrån vilka ni är och era behov. Priset gäller för hela sällskapet, oavsett om du vill ha den enskilt eller med en eller flera partners.

Kursen hålls på min mottagning, men kan efter överenskommelse hållas på annan plats, ex hemma hos er, då tillkommer reskostnader till priset.

För bokning av kurs på helger, kontakta mig via e-post eller telefon.

Betalningar görs via swish i samband med kursen, eller mot faktura (tillkommer 49 kr fakturaavgift).

Avbokning senast 2 dagar innan kursstart. Vid senare avbokning faktureras hela kursavgiften. Ombokning kan göras fram till 24 timmar innan kursstart utan avgift.

Öppet för alla oavsett sexuell läggning, könsidentitet eller relationskonstellation.  

Boka era platser här (boka)