Faktaböcker

Här nedan finns de faktaböcker jag skrivit eller medverkat i.

Vill du ha stryk? En bok om BDSM för utövare, nyfikna och alla andra


Det finns en parallell värld dold bakom en slöja av missförstånd och fördomar. En värld där kärlek och närhet inte alltid uttrycks på samma sätt som vi är vana vid.

Människan har alltid utövat sin sexualitet på olika sätt, från det enkla samlaget till mer utsvävande sex på flera eller med inslag av smärta. Den här boken tar upp ämnet BDSM: Bondage & Disciplin, Dominans & Underkastelse, Sadism & Masochism.

Här vrider och vänder man på BDSM ur alla perspektiv: historiskt, juridiskt, psykologiskt, fysiologiskt, sociologiskt mm. Allt med fokus på att låta vetenskapen ge svar på vad det är, vilka som utövar, och hur man gör det.

För den som är nyfiken på att prova finns gott om tips om hur du kan börja och hur man kommunicerar sina önskemål till sin partner, samt hur man hanterar de eventuella risker som kan uppstå i utövandet.

Kort sagt: en komplett guide till BDSM.

Välkommen att lyfta på slöjan och släppa på missförstånd och fördomar!

Boken innehåller även finstämda bilder tagna av författarna för att illustrera de olika kapitlen.

Du kan köpa din bok här: Beställ 

Om du gillar bilderna i boken, finns även en kalender på samma tema, med bilder från boken, att beställa för 250 kr.ISBN: 9789198427448 (Specialutgåva), 9789198427455 (Standardutgåva)


Releasedatum: Juli 2021


Författare: Beatrice Lindéh & Johan Lindéh


90 dagar av självomsorg: En arbetsbok för ökad livslust och självkänsla.

Ibland behöver man göra förändringar i sitt liv, och ibland behöver man lite stöd för att klara av det. Här kommer en dagbok du kan använda som hjälp i ditt förändringsarbete. Inte bara får du hjälp med att skriva ner och utvärdera dina insatser, du får även lite tips på vägen till ett skönare liv.

90 dagar av självomsorg är en dagbok som kan användas av vem som helst som vill göra en förändring i sitt liv och ha lite stöd på vägen. Den kan även användas av psykosocial personal som ett stöd i terapiarbetet. Boken är baserad på vanliga arbetsuppgifter inom KBT och ACT, och fokus ligger på självomsorg och ökad självkänsla. 

ISBN: 9789198427431
Releasedatum: September 2020
Författare: Beatrice Lindéh