Viktiga uppdateringar!

13.05.2022

Jag är inte den som brukar ropa om att saker är viktiga, mer än självklarheter i livet; som att äta och njuta av varje dag maximalt. Just nu sker en del saker här som du dock bör veta om. 
Först det positiva: Jag har nu mer tid att ägna åt mitt företagande, vilket innebär utökade öppettider från 1/6. Det sker också kontinuerligt en uppdatering av hemsidan, vilket ibland kan innebära att den under några dagar ser lite rörig ut. Jag ber om ursäkt för det, men det är som det är.
Jag kommer också byta journal-, boknings- och videosystem, vilket kan innebära en del krångel. Framförallt kommer bokningsförfarandet ändras en del. Är det några bekymmer med bokningarna, kan du alltid skicka mig ett mail (beatrice(a)levali.nu), eller kontakta mig på annat sätt.

Så, det var de viktiga uppdateringarna. Inte så farligt eller hur?

Det händer mer roligt här som jag vill berätta om. Bland annat har jag gått kurs i Trauma Tapping Technique (TTT) och jobbar på att bli diplomerad i det (bara några träningsklienter kvar). Jag har också påbörjat en utbildning i NLP. Den tar lite tid, så mer info kommer så småningom. Jag kommer även börja jobba med Tantramassage under höst/vinter, mer info kommer längre fram om det också. 

Snart flyttar jag min mottagning också, till ett mysigare rum på min egen tomt. Innan augusti kommer jag ha flyttat på mig, och jag lovar att säga till när det är dags. Vi måste ju ha invigningsfest, eller hur?!