Nytt datum för kursen "Kommunikation och polaritet"

22.05.2022

Kommunikation och polaritet, - att föra in BDSM i sin relation

Datum: 19/6 2022
Tid: 10-18 

Det här är kursen för er som vill bli bättre på kommunikation, och samtidigt försiktigt föra in maktförskjutningar och/eller smärta i er relation. Kursen lämpar sig för er som är nyfikna på BDSM, nybörjare, eller har hållit på ett tag men känner att kommunikationen förtjänar att bättras på (eller bara vill utöka er repertoar).

Vi som håller i kursen är Beatrice & Johan, författare till boken "Vill du ha stryk?"

Vi går igenom:
Vad är BDSM?
Hur skriver man en safelist?
Säkerhet - vad behöver man tänka på?

Vi kommer prata om, och träna på:
Kommunikation
Förhandling
Sätta och acceptera gränser
Hur tar man reda på vad man själv är ok med?
Hur börjar man egentligen?
... och mycket mer.

I kursavgiften ingår ett kit med tillbehör och information som ni behöver under dagen, och får ta med er hem. Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika ingår också, vi försöker hålla det veganskt och glutenfritt.

Vid anmälan uppges hur många deltagare du vill anmäla, och namn på samtliga, samt till vem fakturan ska gå. Vill ni dela upp fakturan på flera personer, eller betala av, så är det lösbart, bara skriv det i anmälan. Uppge också allergier/specialkost.

Eran relationsstatus kan vara kärleksrelation, lekkamrater eller bara vänskaplig. Vi kommer dock inte vid det här tillfället ta emot dig som inte har någon att träna ihop med (det får bli en annan gång). Vi bryr oss inte heller om hur många ni är, ibland är man ju trots allt flera i en relation.

Vid bokning faktureras en anmälningsavgift om 500 kr per person. När den är betald är platsen din. Resterande belopp faktureras i samband med kursen. Det går även att betala via swish på plats om man föredrar det.

Vid avbokning senast 14 dagar innan kursstart sker ingen fakturering av kursavgift, dock behåller vi anmälningsavgiften. Skulle för få deltagare anmäla sig behöver vi ställa in kursen, och du får då tillbaka hela den summa du betalat, inkl anmälningsavgift. Adress meddelas deltagarna efter anmälningsavgiften är betald. Vi kommer hålla till i Nora, strax utanför Örebro, bussen stannar fem minuter promenad bort.

Kostnad 2000 kr/person inkl moms

Tillgänglighet: Trappa in till huset (tre steg).

Anmälan och frågor görs till beatrice@levali.nu, eller via hemsidan