Månadsbrev Oktober 2020

05.10.2020

Välkommen till mitt första månadsbrev!

 

Jag hoppas att du har en bra början på hösten, och att jag kanske kan pigga upp dig lite. Många upplever ju att hösten är mörk och tråkig, och det är den ju. Den är också fantastiskt färgsprakande och grymt mysig, eftersom man med gott samvete kan sitta inomhus med levande ljus och kanske en varm brasa. 

Om du ändå sitter inne kan du roa dig med att hänga med på en föreläsning hos mig, och om du tycker livet är för jobbigt så är det bara att boka ett samtal och prata ut om saken (du behöver inte ens gå hemifrån). 

I kommande månadsbrev har jag tänkt att skriva lite om olika ämnen, men eftersom det här är det allra första så nöjer jag mig med att hälsa dig välkommen, och presentera vad som händer under kommande månad (och lite om november). 

Fredagsföreläsning i repris: BDSM för kliniker (online) 

Vill du som möter människor i din arbetsroll veta mer om vad BDSM är och hur du kan möta människor som utövar det på ett schysst sätt? Då är det här föreläsningen för dig. Vi kommer gå igenom vad BDSM är och vad det inte är, titta lite på vad forskningen säger om utövarna, samt prata om förhållningssätt för att minimera risken för att patienten/klienten känner sig mindre värd. 

9/10 kl 12-13 Anmäl dig direkt här

Fredagsföreläsning: Sexualkunskap för tonårsföräldrar (online) 

Hur pratar man med ungdomar om sex, porr och samtycke? Vad behöver man som vuxen kunna förmedla om sex, och hur tar man snacket? Det här är föreläsningen för dig som har barn eller tonåringar, eller jobbar med att möta dem.
23/10 kl 13-14 Anmäl dig direkt här 


OBS! 

I november kör vi dessutom "BDSM för nybörjare", en heldag för dig som är nyfiken och vill prova på. Läs mer under "Kurser"


Om du inte redan anmält dig till mitt månadsbrev, passa på att göra det nu så du får alla nyheter direkt i din mailbox. Här anmäler du dig