Gott Nytt år!

03.01.2022

Nu är det nytt år, och förhoppningsvis ett med mindre socialt lidande, för nu har det varit två svåra pandemiår för oss alla.

I februari höjer jag mina arvoden, men kommer samtidigt införa "klipp-kort" så du får tionde besöket till halva priset. Det här pga att inflationen stiger och med den mina utgifter. Som vanligt kan du välja att betala med swish eller mot faktura, här ändras ingenting just nu.

Jag och min make jobbar även på att få ut vår bok som e-bok, och räknar med att den kan finnas i handeln i början av februari. Kan du absolut inte vänta tills dess så finns den naturligtvis som tryckt bok redan nu, bara att beställa hos mig eller via din bokhandel.

I mars kommer vi ha premiär för en kurs i kommunikation och BDSM, där vi fokuserar på arbetet runt själva utövandet: kommunikationen. Vi går även igenom sånt som säkerhet och gränssättningar. Det blir en fantastiskt rolig dag, men begränsat med platser, så känns det intressant ska du anmäla dig redan idag.

Nu ska jag återgå till att uppdatera hemsidan, jag har redan börjat men mer uppdateringar kommer. Håll utkik och ha en härlig början på året!!