Tillbaka i verkligheten

30.07.2020

Nu har jag avslutat min semester och försöker hinna ikapp med mail och bokningar. Jag har en del tider lediga just nu, men främst eftermiddagar. Hittar du ingen tid kan jag ibland stuva om mitt schema om du hör av dig på telefon eller e-post istället för den automatiska bokningen.

Närmsta tiden kommer jag även byta efternamn eftersom jag gift mig, så bli inte fundersam när det står ett annat efternamn på sidan så småningom. Allt är i sin ordning.

Under hösten kommer mer nyheter, bl.a. kommer jag köra en kurs för dig som är kvinna och vill hitta (eller hitta tillbaka) till din sexualitet eller öka ditt sexuella självförtroende. Jag är dock inte helt hundra på om den kommer gå online, med fysiska träffar, eller båda. Vad tycker du? Jag håller även på att spela in några föreläsningar, främst för personal som jobbar mot människor, men vem som helst kan egentligen ha nytta av dem.

Kursen "Kom närmare din partner" är flyttad till oktober. Så om du vill gå den men inte har bokat än, passa på att göra det, vi har bara tio platser att erbjuda för att säkerställa en lagom stor grupp som kan kännas trygg.

Närmast är dock två böcker som är på G. Dels en arbetsbok för ökad självomsorg som jag räknar med kommer ut i handeln inom en månad, och sen har jag precis skrivit färdigt en ny bok om Trassel. Den ligger till sig lite, ska redigeras en del innan jag skickar den till min eminenta illustratör. Inget datum satt på den än så länge, det kommer när det börjar närma sig.

Det var nog allt för nu, hör gärna av dig med frågor eller fundering, och gärna om önskemål kring kommande kurser.

Puss på er!!