Nu går vi online på riktigt!

27.03.2020

Med COVID-19 hängande över oss är det viktigt att så ofta vi kan, jobba hemifrån och hålla den sociala distansen. Därför kommer det bli en del förändringar i hur jag arbetar. Redan nu har jag fått ställa in en del föreläsningar, och så kommer det fortsätta ett tag framöver.

Planerade föreläsningar och eventuellt grupper kommer så småningom kunna köras digitalt, även om jag inte riktigt löst tekniken för det än. Har du önskemål om föreläsningar eller grupper online, så maila gärna och berätta vad du vill ha hjälp med eller vill lära dig mer om. Jag tillgodoser så många önskemål jag kan.

Från nästa vecka kan jag erbjuda videosamtal via Care Connect by Kry. Det är en webbaserad lösning som funkar från din vanliga webbläsare och är helt säker för dig att använda. Jag kommer komma med information om hur man enkelt bokar samtal med mig online, så man slipper ringa eller maila för att få kontakt. Men mer om det när det blir aktuellt.

Jag möter många just nu som är oroliga över hur livet är, och hur det kommer att bli i framtiden, givet att COVID-19 påverkar oss väldigt mycket. Jag hoppas att jag kan erbjuda det stöd ni behöver och den hjälp som krävs för att vardagen ska kännas uthärdlig. Ta hand om er alla där ute, och följ de råd som ges för att minska smittspridningen, så kommer livet snart bli ljusare igen.

Kram på er!!