Månadsbrev November 2020

06.11.2020

Hösten är här!

Nu är hösten här och med den en ny våg av Covid-19 som vi måste anpassa oss efter. På grund av det är jag tvungen att ställa in alla öppna kurser, men möjligheten att boka egna, privata kurser finns kvar, och har utökats. Enskilda samtal, samt relationssamtal, går fortfarande att boka på mottagningen. Jag vädrar mellan varje möte, handsprit finns att tillgå, och naturligtvis är samtliga deltagare friska.
Utöver det kan jag nu även ta betalt via Actiway för dig som kommer till mig och vill jobba med stresshantering.

För dig som vill jobba lite med din relation på egen hand ihop med din partner, har jag fått hem spelet "Sängsnack". Jag fick hem fler än jag behöver, så säg till om du vill ha ett (69 kr + ev. frakt).
Att hösten är tuff för många är inte så konstigt, det blir mörkare och kallare. Än så länge har träden härliga färger, men när bladen faller blir det ganska tråkigt. Den här hösten kommer dessutom att innebära restriktioner i våra sociala liv, något som kan påverka känslorna åt många olika håll. Hur gör man då för att orka med hösten och inte deppa ihop totalt? Man höstar! Det innebär att man gör allt sån som man mår bra av, och fortfarande kan göra: umgås med en partner (i och utanför sängen), långa bad eller duschar med något som doftar härligt, varma drycker utifrån smak och tycke, filtar, kuddar, raggsockor och ulltröjor, införskaffar och läser böcker man gillar, tar promenader eller annan aktivitet de stunder på dagen när det är ljust, och njut av att inte behöva känna någon skuld över att vara inomhus. Hösten kan vara en härlig tid, om man bestämmer sig för det (men glöm för all del inte att fylla på din kropp med d-vitamin).
Under november kommer jag ha en fredagsföreläsning om ungas sexualitet och hur man som förälder eller annan vuxen kan hantera den. Dagens föreläsning om "När sex suger" finns att se på boon.tv, tillsammans med föregående föreläsning om BDSM. Jag har också öppnat upp fredagar för patientbesök, och det finns en del tider kvar.
En annan nyhet är att nu finns mina erotiska noveller som e-noveller att beställa direkt från min hemsida, ifall du vill ha lite inspiration, eller bara gillar att läsa erotik.
Nästa månadsbrev kommer i början av december.
Ha det gott, och hösta på!