Evenemang: Kom närmare din partner

12.06.2020

Nu har vi plats och datum klart för sensommarens första kurshelg. Hoppas vi ses!

Kom närmare din partner

Det här är helgen för er som vill fördjupa eran relation och lösa upp obekväma låsningar i relationen. Ni kommer få lära er att kommunicera och samarbeta med varandra på ett lugnt och mindre konfliktfyllt sätt. Vi kommer också jobba med er intimitet, både den känslomässiga och den sexuella. Teori kommer blandas med praktik, vi gör mycket övningar för att stärka banden mellan er.

I kursavgiften ingår kost, enklare logi, samt allt arbetsmaterial som behövs.

Ämnen vi tar upp är bland annat:
Kommunikation
Samarbete
Intimitet
Sex

Vi kommer även ha rena terapisessioner där ni har möjlighet att ta upp era specifika problem som ni behöver ha hjälp med för att komma vidare i er relation.

Kursen är öppen för er som är i en relation och av någon anledning vill fördjupa eller förbättra den. Sexualitet eller partnerkonstellation spelar ingen roll.

Vissa övningar vi gör kan innebära viss nakenhet, den är dock alltid frivillig.

Anmälan:

Bokningen är öppen tom 1:a Augusti, men vi har ett mycket begränsat antal platser, då vi vill att gruppen ska bli lagom stor och kännas trygg.

Kostnaden är per person eftersom vi vet att antalet personer i en relation kan variera. Varje medlem i relationen gör sin egen anmälan och får sin egen faktura. Ange vem/vilka du kommer tillsammans med, samt specialkost.

Avbokningar efter 1/8 debiteras till fullo.

Anmälningsavgift 500 kr faktureras och betalas senast fem dagar efter anmälan för att bekräfta platsen. Utebliven betalning av anmälningsavgift innebär att anmälan förfaller. Anmälningsavgift betalas ej tillbaka vid avbokning. Om evenemanget blir inställt betalas hela avgiften tillbaka.

Kursavgift: 3000 kr + anmälningsavgift 500 kr (totalt 3500 kr) Kursavgiften faktureras i samband med kursen och ska vara betald senast sista augusti.

Vi kommer hålla till på Finnåkers Kursgård, och enkel logi i form av sovsal ingår i priset. Vill man bo lite finare har de hotellrum man kan hyra. Kontakta dem för bokning i så fall, 0581-62 60 00 eller info@finnaker.se

Din anmälan gör du här: https://www.levali.nu/boka-tid/

Frågor kan du ställa på telefon 0701710223 eller mail: beatrice@levali.nu

Hoppas vi ses i augusti!

Beatrice & Johan