Det går framåt!

02.05.2018

"Trassel och de två Papporna" börjar närma sig klar, jag håller workshops och fortsätter skriva...

Idag har jag skickat iväg "Trassel och de två Papporna" för provtryck, dock med en fundering kring om framsidan är bra eller inte. Vitt eller regnbåge? Jag testar en regnbågsflagga på framsidan, blir det inte bra så får den väl vara vit (men visst är det roligare med lite färg?). Om provtrycket känns ok så kan jag börjar skicka ut förbeställda (signerade) böcker om 2-3 veckor. Målet är att alla ska ha fått sina böcker under maj, och jag tror vi kommer lyckas med det.

Nästa vecka har Mensa årsträff i Linköping och då är jag som vanligt på plats. Förra året höll jag föreläsning om Beroende och anhörigperspektiv, och det kommer jag göra även i år. Skillnaden i år är att det blir längre föreläsning där jag viker en timme till beroendeteori och en timme till anhörigperspektivet. Det blev helt enkelt lite dåligt med tid förra året. Dessutom kommer jag hålla workshop i kreativt skrivande för våra ungdomar, och det ser jag verkligen fram emot.

Skrivandet går framåt men vissa dagar är det lite segt. Eftersom det är mycket med att ge ut en bok så ligger fokus just nu på "Trassel och de två Papporna" men jag är mitt uppe i en roman (snart halvvägs), sen blir det en ungdomsbok med Trassel som huvudperson. Jag jobbar på att göra en sak i taget, men ibland får jag för många idéer på en gång.

Nytt här på hemsidan är att det kommer komma en kalender där ni kan se var och när jag har föreläsningar och workshops.