Bokrelease!

27.08.2020

Nu är böckerna beställda från tryckeriet, så från den 4/9 kommer min nya bok "90-dagar av självomsorg" att släppas till alla bokhandlar och även gå att beställa här. Du som har förbokat kan få ditt ex så snart det landar hos mig, vilket borde bli om ca en vecka. Om du vill förboka ett ex, men inte har gjort det redan, så kan du skicka mig ett meddelande på facebook eller i ett mail. Den kommer kosta 89 kr, och du kan läsa om den här.


Om man släpper en bok ska man naturligtvis ha någon form av releasefest, och jag har valt att göra det enkelt. Den 25/9 kommer jag ha öppet på min mottagning mellan kl 13 och kl 18 för alla som vill komma förbi och se hur jag har det, snacka lite och dricka ett glas bubbel. Naturligtvis finns boken att köpa och även mina tidigare böcker. Jag uppskattar att man inte kommer i för stora gäng pga rådande samhällsläge, utan att man sprider ut sig lite. Det blir inget stort ståhej, men nånting litet i alla fall. Välkomna!

Jag har även lagt in en ny preliminär kurs i evenemangslistan, mer info om den kommer när detaljerna är klara.

Å du? Du kommer väl ihåg att anmäla dig till onlinekursen "Hitta din inre (sex)gudinna"? Det finns platser kvar, men inte många.